fbpx

Borebille Bekæmpelse

Borebiller

Få professionel hjælp til bekæmpelse af borebiller

Larverne fra husbukke, borebiller og splintvedbiller kan gnaske løs af træet i dit hus i årevis, uden at du opdager det.

Heldigvis er der professionel hjælp at hente, så du lynhurtigt kan slippe af med det lille skadedyr.

Se hvad vi tilbyder klik her

Hvad er borebiller

Der er tre trænedbrydende biller, som volder særligt meget skade i Danmark. Nemlig Borebiller, Husbukke og Splintvedbiller. Kun én af arterne benævnes borebille, men borebille er alligevel en samlende betegnelse for de tre billearter. De borer alle tre, selvom det rent faktisk er noget, der sker, når alle tre biller er i larvestadiet

Det er borebillerne, der har det værste ry, men husbukke og splintvedbiller er mindst lige så skadelige.

Vi har mange års erfaring i behandling af alle 3 arter, så du kan trygt kontakte os for et uforpligtende tilbud for bekæmpelse af disse.

Hvad ødelægger borebillerne? 

Det er larverne fra borebiller, der ødelægger træet. Det mest fodpaneler, træværk og møbler ved kolde og fugtige vægge, der angribes af borebiller. I kælderen eller i taget er det trækonstruktioner, der er mest udsatte. Det er vigtigt at holde øje med sit træ, da et borebilleangreb i løbet af årene fuldstændigt kan ødelægge træet.

Borebille bekæmpelse skal udføres i tide

Borebiller i tagkonstruktionen kan blive et meget alvorligt problem, og bekæmpelse af borebiller skal tages meget seriøst. Du risikere at spær eller andre bærende dele mister deres styrke og bæreevne og kollapser. Borebiller æder træet op indefra, hvorved styrken en tagkonstruktionen har mindskes.  Da vi har mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse er du garanteret en professionel og effektiv bekæmpelse af borebiller.

Er du forsikret?

Villaforsikringen dækker som udgangspunkt ikke mod skader fra træødelæggende insekter som borebiller. Du kan dog tegne et tilvalg til forsikringen med svampe- og insektdækning.

Tilvalgsforsikringen kan dog også have nogle begrænsninger, derfor er det en god ide at høre dit forsikringselskab af hvad der er dækket. Nogle selskaber kan have dækning for bekæmpelse af borebiller. Det kan blive en meget bekostelig affære ikke at få undersøgt om du har borebiller, og eller få gjort noget ved borrebiler i tide.

Har du borebiller?

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med at undersøge om du har borebiller, og naturligvis hjælpe med at bekæmpe borebiller.

Hvad koster bekæmpelse af borebiller?

Der kan ikke laves en standardpris til borebilleangreb, da det kan variere meget i størrelse og omfang.  Kontakt os for bekæmpelse af borebiller.  Vi tager en uforpligtende snak om problemet , og du får efterfølgende et tilbud til en fornuftig pris. En gennemgang af dit hus koster kun 600 kr. + moms, som fratrækkes hvis du vælge vores tilbud. Ved borebille behandling har vi prismatch på 110%, hvilket betyder at får du et skriftligt tilbud, som er præcis det samme som vi tilbyder matcher vi prisen og giver 10% rabat oveni. Se mere om vores prismatch her.

Få et uforpligtende tilbud på borebille bekæmpelse

Har du mistanke om du har borebiller i tagkonstruktionen eller vil du bare gerne have et eftersyn er vi klar til at hjælpe dig. En gennemgang af dit hus koster kun 600 kr. + moms, som fratrækkes hvis du vælge vores tilbud.

Vi har mange års erfaring med bekæmpelse af borebiller, samt bekæmpelse af andre skadedyr såsom mår, myrer, hvepse, mulvarpe samt mange andre skadedyr.

Vi kører jævnligt i følgende områder:

Vores Fynske afdeling for bekæmpelse af borebiller i områderne: Odense, Middelfart, Ringe, Svendborg, Tåsinge, Fåborg, Assens, Bogense, Otterup, Kerteminde og Nyborg.

Vores Jyske afdeling for bekæmpelse af borebiller i områderne: Fredericia, Vejle, Kolding, Haderslev, Grindsted, Esbjerg, Varde, Billund, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Århus.

Vores Sjællandske afdeling for bekæmpelse af borebiller i områderne: Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted.

Øvrige steder efter behov, ring og hør nærmere.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på borebille bekæmpelse til konkurrencedygtige priser.

Ring 61 72 64 86 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

 

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Borebiller

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg