Hvepse

Vi bekæmper bier og hvepsebo på Fyn og i Trekantsområdet.

Vi yder en effektiv bekæmpelse af hvepse , bier samt gedehams. Vi er blandt de billigste og yder garanti på behandlingen. Vi rykker også ud i weekenden uden yderligere tillæg. 

Hvepse

Tegn på bier og hvepse

De typiske bo vi fjerner er fra alm. hvepse (gedehamse). Men der er et stigende antal skovhvepse / træhvepse, der er 2 til 3 gange større end alm. hvepse. Hvis man registrerer en del aktivitet af hvepse omkring legehus, udhæng, ende gavl, ventilationsriste eller andre uforstyrrede steder, kan man være sikker på, at der er tale om et hvepsebo. De sidste år har det desuden været tiltaget med store jordbo i græsset eller stengærde.

 

Hvepsebo

Bekæmpelse af hvepsebo

Bekæmpelse af hvepsebo kan for gør det selv folket være yderst farligt. Ved et synligt lille bo kan man bedømme størrelsen . Men alt under udhængsbrædder , i hækken, og jordbo kender man ikke konsekvensen og hvor man der vil angribe den der fjerner jordboet. De sidste år er set en meget kedelig tendens til øget allergi og flere mennesker bliver havner i en livsfarlig situation. Så vi opfordrer til at lade det være en opgave man overlader til professionelle fagfolk.

 

Forsikring.

99 % af forsikringsselskaberne dækker ikke for bekæmpelsen af et hvepsebo.

 

Hvepse Jordbo

Læs om vores priser her

Kontakt

AZ Skadedyrsservice

Tlf: 61 72 64 86

Email: azskadedyrsservice@gmail.com

Vi kører også i weekenden, uden tillæg