fbpx

Vi hjælper dig af med husmår på loftet

Oplever du en stærk lugt og kradsende lyde fra loftet, så er der måske tale om en mår. Husmåren kan klemme sig ind i meget små huller på størrelse med et hønseæg, og de tager gerne bo der, hvor isoleringen ikke er helt tæt.

Har du fået mår på loftet, så kontakt os i dag. Vi hjælper dig med at komme af med dit skadedyr, så du snart kan være den eneste beboer i dit hjem igen.

Sådan ved du, at du har en mår på loftet

En mår på loftet kan være til stor gene for husets beboer på mange forskellige måder. For det første er måren ofte vågen i de tidlige morgentider, hvor mennesker gerne vil sove. Lyden af måren, der spiser eller kradser i gammel isolering kan på sigt være meget irriterende, for ikke at sige foruroligende at ligge at høre på.

For det andet vil man efter noget tid opleve en slem stank fra loftet. Det kan enten være af mårens ekskrementer, eller en rådden stank fra resterne af mårens byttedyr.

Mårer er et meget territorielt dyr, derfor er det meget sjældent, at der vil være mere end én husmår på loftet.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Bekæmpelse af mår på loftet

  Måren kan være svær at slippe af med, når den først har taget bolig under dit tag. Den kan vænne sig til mange ting, hvad end det er høj musik, stærke lugte eller noget helt tredje, du har brugt for at jage den bort. Er det ikke lykkes dig, så er det nok på tide, at du søger professionelt hjælp og kommer af med måren én gang for alle.

  Vi kører ud i hele Fyn og Trekantsområdet for at fjerne uønskede husmårer. Vi sørger for, at husmåren bliver fjernet, så du igen kan få ro i dit hjem og i dit sind. Vi tager os af problemet på en professionel måde, fordi vi har erfaring med lige netop dette problem, som vi har løst for mange tidligere husejere. Måren er en snedig fætter, men vi ved lige præcis, hvordan vi skal være snedigere end den.

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Hvis du har mistanke om, at der er en mår på loftet, så kontakt os for en uforpligtende snak. Mange gange kan man godt være i tvivl, om det nu er en mår og ikke rotter eller noget helt tredje, der har taget bo på loftet. I dette tilfælde vil vi ligeledes kunne guide dig til at finde den bedste løsning for at komme af med dit skadedyrsproblem.

  Kontakt os derfor i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af hjælp. Hvis det er muligt, så kontakt os så tidligt som muligt. På den måde undgår du, at måren har lavet permanente skader på for eksempel isoleringen, eller at lugtene har sat sig fast i loftet.

  Vi står klar til at hjælpe dig af med dit skadedyrsproblem.

   

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg