fbpx

Mår på loftet – hvad gør man?

Det starter måske så uskyldigt som små puslelyde på loftet om natten eller små poteaftryk i jorden, men det kan meget hurtigt udvikle sig til en række langt mere ubehagelige tegn på, at måren er flyttet ind på loftet. Hos AZ Skadedyrsservice ved vi, hvor vigtigt det er at rykke hurtigt ud, så du slipper for at måren bliver en permanent beboer i din ejendom og derfor dækker vi både Fyn og Trekantsområdet med vores hurtige og effektive service.

Har du mår på loftet?

Det er ikke altid til at være 100% sikker, før det er for sent og måren har gjort dit loft til sit domæne, men der er nogle ting du kan holde øje med, hvis du ønsker at komme skadedyret i forkøbet:

  • Puslelyde eller støj fra dit isolerede loft
  • Isolering, der er rodet og eller ligger uordentligt
  • Lugt af urin
  • Fodaftryk på vægge og jord

Opdager du et eller flere af de ovenstående tegn, så er der risiko for, at der er mår på loftet. Desværre er det utroligt sjældent at du kan fange måren selv eller endog få et glimt af den, for det er et nattedyr, der er utroligt hurtigt. Derfor er det tegnene du skal kigge efter, hvis du har en mistanke om at der er skadedyr på loftet i dit hus.

Vær hurtig og få tiden på din side

Har du en mår på loftet handler det om at reagere hurtigt. Jo før du ringer efter os, des lettere er det at slippe af med dyret og jo mere humane metoder kan der tages i brug.

For os er det et spørgsmål om at få måren fjernet før den har indrettet sig i din isolering og fået lavet en rede. Er det først sket, så kommer der unger indenfor ganske kort tid og kommer man dertil, er det nær ved umuligt at slippe af med mår og unger uden at skulle aflive dem.

VI arbejder på at være så effektive og humane som muligt i vores arbejde. Vores første prioritet er at være sikker på at du er kommet af med de skadedyr, der har indtaget din isolering på loftet, så du undgår permanenter skader eller lugtgener.

Har du en mistanke om mår på loftet, så tøv ikke med at kontakte os for effektiv og hurtig mårbekæmpelse på Fyn og i Jylland.

Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

Åbningstider

Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

Kører alle dage efter aftale.

Vi dækker hele Fyn & Jylland
Samt Sjælland
Ingen kørselstillæg
Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg