fbpx

Mårbekæmpelse samt bekæmpelse af borebiller mv. på Sjælland.

Har du brug for skadedyrsbekæmpelse, så ring til AZ Skadedyrsservice. Vores dygtige skadedyrsteknikere er klar til at hjælpe dig. Ring til os på 61726486 eller skriv til os via kontaktformularen nederst på denne side.

Vi er eksperter i bekæmpelse af skadedyr. Vi har mange lokale teknikere. Også en i nærheden af dig, som er klar til at rykke ud.

Vi tilbyder primært følgende ydelser i dit lokalområde.

Vi arbejder primært med Mårbekæmpelse i Korsør, Mårbekæmpelse Slagelse, Mårbekæmpelse Sorø, Mårbekæmpelse Ringsted.

Vi arbejder også med bekæmpelse af borebiller, myrer, Hvepse i områderne Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted.

Har du andre skadedyr kan vi muligvis også hjælpe i dit lokalområde. Ring til os på 61726486 eller skriv til os via kontaktformularen nederst på denne side.

 

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

   

   

   

   

   

   Vi bekæmper borebiller, hvepse, bier, lopper, mår, mus og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Når vi sammen har lagt en strategi for processen, tager vi os god tid til at udføre opgaven så vi får udryddet alle spor af skadedyr. Hos AZ skadedyrsservice har vi døgnservice og vi kører derfor gerne ud, når du har brug for os både nat og dag. Du er altid velkommen til at kontakte os på 61726486 hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller skal have hjælp ASAP.

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg