fbpx
Mårbekæmpelse

AZ-skadedyrsservice bekæmper og fjerner mår, hvepse & myre i Jylland

Varetages af nedenståeden, og al henvendelse vedr. opgaver, faktura og lign. vedr. Skadedyr i Jylland skal ske til:

AZ Skadyrsservice Jylland
Vejlevej 47
6862 Tistrup
Cvr nr.: DK43080083

Telefon: 61726431

Har du brug for skadedyrsbekæmpelse, så ring til Azskadedyrsservice. Vores dygtige skadedyrsteknikere sørger for, at optimere din hverdag uden de laster. Ring til os på 61726431 eller skriv til os via kontaktformularen nederst på denne side.

Vi er eksperter i bekæmpelse af skadedyr. Vi har mange lokale teknikere, også en i nærheden af dig. Som er klar til at rykkke ud.

Vi kører i Jylland og tilbyder følgende ydelser i dit lokalområde:

Vi arbejder primært med skadedyrbekæmpelse i området:

Middelfart, Horsens, Vejle, Billund, Silkeborg, Århus & Randers

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

   

   

   

   

   

   

  Vi arbejder også med hvepsebekæmpelse i Horsens, hvepsebekæmpelse Skanderborg, hvepsebekæmpelse Silkeborg, hvepsebekæmpelse Århus, hvepsebekæmpelse Randers, hvepsebekæmpelse i Esbjerg.

  Vi tilbyder også myrebekæmpelse i Horsens, myrebekæmpelse Skanderborg, myrebekæmpelse Silkeborg, myrebekæmpelse Århus, myrebekæmpelse Randers, myrebekæmpelse Esbjerg.  

  Vi bekæmper hvepse, bier, lopper, mår, mus og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Når vi sammen har lagt en strategi for processen, tager vi os god tid til at udføre opgaven så vi får udryddet alle spor af skadedyr. Hos AZ skadedyrsservice har vi døgnservice og vi kører derfor gerne ud, når du har brug for os både nat og dag. Du er altid velkommen til at kontakte os på 61726486 hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller skal have hjælp ASAP.

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg