fbpx

Få professionel og hurtig hjælp til muldvarpebekæmpelse

Der kan være mange fordele ved at være ejer af en have. Her kan både spilles fodbold, plantes blomster, dyrkes gulerødder og meget andet. Dog falder alt dette hurtigt til jorden, hvis en muldvarp flytter ind og begynder at terrorisere i haven.

De skud muldvarpen laver er både grimme og ødelæggende, og det gælder derfor om hurtigst muligt at få gang i muldvarpebekæmpelse, så du kan komme af med det lille dyr og igen få en pæn og anvendelig have.

Heldigvis er der professionel hjælp at hente, så du lynhurtigt kan slippe af med det lille skadedyr og igen kan nyde en have, der ikke er overdynget af jordbunker over det hele.

Tydelige tegn på muldvarpe i haven

Selvom muldvarpen ofte betegnes som en sød og uskyldig gnaver, der primært holder sig under jorden, ved man måske, at den kan være en plage uden lige, hvis man er ejer af en have. Her dukker ofte muldvarpeskud op i alle hjørner og kroge så man ikke er i tvivl om, at det lille dyr hærger under jorden.

Muldvarpeskudende ses som små jordbunker, der pludselig kommer til syne rundt omkring. Bunkerne opstår, fordi muldvarpen graver lange gange under jorden, hvor den ender op med en masse overskydende jord, den skal af med. Det er den jord, der ender som muldvarpeskud rundt omkring i din have.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Besværligt med muldvarpebekæmpelse på egen hånd

  Modsat flere andre skadedyr, kan muldvarpen være svær at prøve kræfter med at fange selv. Dette skyldes, at den sjældent kommer til syne, men blot holder sig til sine gange under jordens overflade. Du kan dermed ikke, som med eksempelvis mus og rotter, holde øje med, hvor den primært holder til, da den hurtigt kan have gravet sig fra den ene ende af haven til den anden, uden du kan se det.

  AZ skadedyrsservice til tjeneste med muldvarpebekæmpelse

  Døjer du med muldvarpe i haven, og vil du have sikret, at du slipper helt af med dem, skal du ikke være bleg for at kontakte AZ skadedyrsservice. Vi ved, hvor besværligt det er selv at få bugt med dyrene, og yder derfor professionel hjælp, så du så hurtigt som muligt kan få en muldvarpefri have igen.

  Skadedyr er sjældent noget, man kan holde ud længere tid af gangen, og derfor har du mulighed for at kontakte os på telefon eller mail alle ugens dage – også i weekenden!

   

  Vi skaber resultater til gode priser

  Vi mener, at alle har ret til at leve en skadedyrsfri tilværelse, og af samme grund har vi også sat vores priser, så alle kan være med, hvis de døjer med muldvarpe i haven.

  Blot fordi vi yder service til billige penge, er det ikke ensbetydende med, der er svækket på kvaliteten. Har du brug for hjælp til bekæmpelse, er vi på sagen, indtil problemet er løst. Det vil altså sige, at vi lover garanti for, at du er fri for muldvarpe, når vi har gjort vores arbejde med muldvarpebekæmpelse færdigt i din have.

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg