fbpx

Har du myrer i køkkenet?

Kan du se en lille stiplet linje, der bevæger sig gennem køkkenet og ud ad døren? Så er du nok blevet angrebet af myrer. Især for folk der bor i hus, er det en normal gene. Myrer er som sådan ikke farlige, men det er alligevel en god idé at komme af med dem hurtigt.

En ting er at mange synes myrer er lidt ulækre, men de kan også tiltrække større og mere ubehagelige skadedyr såsom hvepse. Derfor er det en god idé at ringe til en skadedyrsbekæmper, inden du pludselig står med to problemer, der skal løses, og så er det selvfølgelig altid bedre at få foretaget en ordentlig forebyggelse af myrer, så du ikke står med problemet i første omgang.

Sådan kommer du i gang med forebyggelse af myrer

Sandheden er, at myrernes eneste årsag til at komme ind i dit hjem er fordi, de leder efter mad. De bliver tiltrukket af alt, hvad der er sødt og af alt, der klistrer. Derfor er de tit at finde i køkkenskabe eller andre steder, hvor du opbevarer mad.

Når det kommer til forebyggelse af myrer, er rengøring det allervigtigste. Det er ofte det eneste, der skal til, for at du kan slippe af med myrerne og undgå, at de kommer igen. Her får du seks gode råd til, hvad du bør gøre:

  • Spildt mad og drikke skal ryddes op med det samme.
  • Alle de madkrummer, der kan samle sig omkring køkkenudstyret, skal ryddes op – f.eks. kan der ofte være krummer i og omkring brødristeren.
  • Du bør opbevare din mad i lufttætte beholdere, hvis det overhovedet er muligt.
  • Hvis du har hund eller kat, skal du ikke lade deres mad stå fremme mellem måltiderne.
  • Du bør forsegle åbninger omkring vinduer og døre, hvor myrerne kan komme igennem.
  • Desuden bør du sørge for at din kompost opbevares utilgængeligt og at alle dine udendørs skraldespande er udstyret med tætte låg.

Grunden til at myrer er så svære at slippe af med, er at de efterlader et duftspor i det øjeblik de finder mad, som gør, at andre myrer nemt kan finde hen til maden. Derfor er det både tiden og pengene værd at få foretaget en ordentlig forebyggelse af myrer.

Få professionel hjælp til at slippe af med myrerne

Hvis du ikke har fået foretaget en ordentlig forebyggelse af myrer, vil du tit ende med at få myrer, og når det først sker, er det en god idé at tage kontakt til en professionel skadedyrsbekæmper. Selvom myrer enkeltvist ikke er noget problem, så er de uhyre svære at slippe af med.

Ved at hyre en tekniker får du hjælp til at beslutte, hvilke midler der mest effektivt vil skaffe dig af med dit myreproblem. En tekniker vil også kunne hjælpe med at fjerne myrerne i dit hjem eller din forretning, og så kan du samtidig undgå at komme til at bruge behandlinger, der er skadelige for mennesker og dyr.

Med en professionel skadedyrsbekæmper kan du få:

  • Råd og vejledning omkring dit skadedyrsproblem.
  • Hjælp til myrebekæmpelse
  • Garanti for en sikker og effektiv løsning.

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du altid kontakte AZ Skadedyrsservice, vores dygtige teknikere er altid i stand til at hjælpe, og de rykker ud både i hverdagen og i weekenden.

 

Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

Åbningstider

Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

Kører alle dage efter aftale.

Vi dækker hele Fyn & Jylland
Samt Sjælland
Ingen kørselstillæg
Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg