fbpx

Bekæmpelse af myrer i boligen

Det er ikke altid, at myrer holder sig udendørs. Har du observeret myrer i dit hjem, kan det være tegn på myreangreb, som skal bekæmpes. Det er vigtigt, at du søger professionel hjælp i denne forbindelse, som kan fastslå arten af myrer og dermed yde den rette behandling.

Hos AZskadedyrsservice.dk er vores kompetente teknikere i stand til at identificere de forskellige arter, så du får den bedste og mest effektfulde behandling af myreangreb.

Tegn på myreangreb

Det er typisk i fugtige områder af hjemmet samt på de steder, hvor du forbereder mad, som er mest udsat for myreangreb. Det vil sige dit toilet samt dit køkken. Du skal søge professionel hjælp, så snart du opdager forekomsten af myrer eller insekter i boligen.

Der kan være flere tegn på, at du har fået myreangreb i hjemmet:

  • Stort omfang af aktive insekter i eller omkring dit køkkenareal
  • Hvis du gentagne gange oplever myrer, som passerer langs gulvpaneler
  • Hvis du opdager en lille myretue (minder om en lille bunke af snavs)

Der findes forskellige myrer, og de har forskellige adfærdsmønstre. Nogle myrearter foretrækker at lave deres tuer i mørke og på ugenerede områder. Derfor kan det være, du ikke ser myretuen men kun oplever passerende myrer langs dine gulve i hjemmet.

Myrer hører til insektfamilien. En koloni kan indeholde op til 500.000 myrer, som hele tiden arbejder sammen om at skabe de bedste rammer om deres koloni.

Er kolonien truet, kan de mange tusinde myrer på kort tid flytte deres koloni til en ny lokation. Det er således ikke nok at besværliggøre myrernes leveforhold, når tuen skal bekæmpes. Det er også nødvendigt at fjerne kolonien optimalt.

Sådan bekæmpes myreangreb

Det er vigtigt, at du reagerer snarest muligt, når du oplever myreangreb i hjemmet. Genen vil brede sig, hvis ikke problemet løses og bekæmpes. Med professionel hjælp kan du være sikker på ikke blot at fjerne de eksisterende myrer. Du får også råd og vejledning til at undgå myreangreb i fremtiden.

Du får således hjælp, som både behandler og forebygger.

Når du får professionel hjælp til bekæmpelse af myreangreb, bruges der de rette produkter til formålet. Det er af stor betydning, at der tages hensyn til sikkerheden og sundheden i boligen, når skadedyr bekæmpes.

 

Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

Åbningstider

Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

Kører alle dage efter aftale.

Vi dækker hele Fyn & Jylland
Samt Sjælland
Ingen kørselstillæg
Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg