fbpx

Rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse – plaget af Rotter?

Rotte bekæmpelse og forebyggelse på Fyn og i Jylland samt på Sjælland.

Er du plaget af Rotter kan AZSkadedyrsservice tilbyde mange muligheder og erfaring med bekæmpelse af Rotter. Ring på  61 72 64 86 helt uforpligtende og få en snak om problemet.

Rotter er skadedyr som kan ødelægge bygninger og sprede sygdomme meget hurtigt. Rotter kan gnave sig igennem næsten alt, og der kan hurtigt bluve mange rotter. Derfor skal der handles hurtigt, når først du opdager en rotte. AZskadedyrservice er autoriseret professionel rottebekæmper, og tilbyder at hjælpe med forebyggelse efter en grundig inspektion. For virksomheder kan der laves sikringsaftale som bliver lavet specifikt til den enkelte virksomhed.

 

Vi tilbyder blandt andet:

    • Grundig inspektion for rottens indgange.
    • Rapport på inspektion.
    • Sikringsaftaler.
    • Giftfri bekæmpelse, hvis det det er muligt.
    • Skydning af rotter.
    • Opsætning af fælder.
    • Hjælp til forebyggelse.
    • Hurtig udrykning.
    • Vi samarbejder med alle forsikringer.
    • Sælger og udlejer diverse type fælder.
    • Ingen kørsel eller skjulte gebyrer.

 

Bruges der gift til bekæmpelse af rotter?

Der findes gift der er effektiv til bekæmpelse af rotter. AZskadedyrservice tilstræber dog at undgå brug af gift.  Der har i mange år været brugt gift, som har gjort rotter resistense, og den udvikling skal gerne stoppes. Ligeledes kan rottegift være en risiko for mennesker, dyr og miljøet. Der er faste regler for hvor og hvormeget rottegift der må bruges i danmark. Rottegift må kun anvendes af en autoriseret rottebekæmper som AZskadedyrsservice. Vi vil i de fleste tilfælder kunne tilbyde en giftfri bekæmpelse af rotter.

 

Skyder I rotter?

Skydning af rotter kan være den rigtige læsning, hvis der er mange rotter, eller udlægning af rottegift ikke er muligt på grund af omgivelserne, dyr eller miljøet.

AZskadedyrsservice tilbyder skydning af rotter. Selve skydningen forgår med luftgevær og specielt udstyr. Skydningen skal foregå på en sikker og effektiv måde. Kontakt os for nærmere oplysninger om skydning af rotter.

 

Anmeldelse af rotter?

Har du rotter, er du forpligtet til at anmelde det til kommunen. For private er det som udgangspunkt kommunen der skal sørge for at bekæmpe rotter. AZskadedyrsservice kan dog godt hjælpe private med rottebekæmpelse, men det skal altid anmeldes til kommunen.

 

Vores Fynske afdeling udfører rottebekæmpelse i områderne: Odense, Middelfart, Ringe, Svendborg, Tåsinge, Fåborg, Assens, Bogense, Otterup, Kerteminde og Nyborg.

Vores Jyske afdeling udfører rottebekæmpelse i områderne: Fredericia, Vejle, Kolding, Haderslev, Grindsted, Esbjerg, Varde, Billund, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Århus.

Vores Sjællandske afdeling udfører rottebekæmpelse i blandt andet områderne: Kalundborg, Holbæk, Korsør, Køge, Roskilde, Haslev, Slagelse, Sorø og Ringsted.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben:
  Fra 7 til 20 på alle hverdage.
  Fra 9 til 15 i weekend.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg