fbpx

Er du plaget af Væggelus?

Vi tilbyder en professionel behandling og bekæmpelse af Væggelus / Bedbugs på Fyn og i Jylland.

Væggelus kræver professionel behandling. Det er selv for fagfolk en stor opgave af bekæmpe væggelus. Der skal ofte flere behandlinger til over et interval på 2 til 4 uger.

Hvor kommer Væggelus fra?

Væggelus kommer typisk ind med bagagen når du har været ude at rejse eller fra et hotelophold.  En gæst der har medbragt dem fra rejse eller lign. kan også tage det med ind i det hjem. Du skal også være opmærksom, hvis du køber brugte madrasser eller andet hvor det lille dyr kan gemme sig, såsom brugte gamle møbler.  Ligeledes kan du være uheldig at få Væggelus under en flytning, hvis du er uheldig. Væggelus kan komme fra mange forskellige steder, og er derfor ikke noget at være flov over. 

Væggelus i lastbiler?

Vi får efterhånden mange henvendelse om problemer med Væggelus i førerhuset i lastbiler! Dette problem er vi også eksperter i at løse. Så ring til os på 61 72 64 86 så finder vi en god løsning.

Hvor bekæmper vi for Væggelus?

Vi kører jævnligt i følgende områder:

Vores Fynske afdeling for bekæmpelse af Væggelus i områderne: Odense, Middelfart, Ringe, Svendborg, Tåsinge, Fåborg, Assens, Bogense, Otterup, Kerteminde og Nyborg.

Vores Jyske afdeling for bekæmpelse af Væggelus i i områderne: Fredericia, Vejle, Kolding, Haderslev, Grindsted, Esbjerg, Varde, Billund, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Århus.

Øvrige steder efter behov, ring og hør nærmere.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud for bekæmpelse af Væggelus til konkurrencedygtige priser.

Ring 61 72 64 86 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

 

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Om væggelus.

  Væggelus er en art af tæge der lever af blod. væggelusen er blevet et skadedyr der optræder på lige fod med andre skadedyr i de danske hjem. De bliver fragten hjem i kufferten eller rygsækken fra en storbyferie , eller fra et ganske almindeligt op på danske hoteller. De lægger mellem 4-6 øg om dagen og samlet ca 250 til 300 æg.
  De søger blodet i mørket. så de angriber dig i sengen. Og spreder sig hurtigt fra rum til rum i resten af huset.

  Tegn på væggelus.

  Man bliver bidt om natten.
  Klyngebid på mellem 2-4 hvert sted.
  Bid stopper i en periode hvis man skifter rum.
  Bid udarter sig over 2 døgn til hævelse, blærer.

  Behandling af væggelus.

  Der bruges forstøvning af gift i alle hjørner, fodpaneler, karme og skabe i rummet. Alt sengetøj og tøj i rummet skal kogevaskes eller fryses ned. Sengen samt madrassen bliver behandlet. Kufferter og Rygsække skal ligeledes behandles. Stopper bid ikke skal behandlingen gentages efter 10-12 dage.
  I de helt slemme tilfælde isoleres rummet i 2-3 dage og bliver behandlet med forstøvning i hele rummet.

  Selvhjælp inden behandling.

  TAg alt ud fra rummet der har været med på ferien og start nedfrysning og vask. Tag ikke tingene ind før der er behandlet..

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Åbent alle dage: Ring i dag

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Vestsjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg