Myrebekæmpelse er vi gode til

Vi yder en effektiv bekæmpelse af myrer samt flyvemyrer på Fyn og i Trekantsområdet.

Der bliver sprøjtet rundt om huset langs soklen. Døre og vindueskarme, samt fliserne. Rundt om krukker, på terrassen samt i indkørslen.

Indvendig bliver der behandlet lokalt, som typisk er under håndvasken ved gennemgående rør, radiatorer, terrasseområder samt badeværelset. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Tegn på myrer

De første myrer kan begynde af genere sidst i marts og er typisk alle steder hvor der er gennemgående rør der fører ned under gulvet. De første myrer er dem der ikke er bekæmpet fra sidste år. I løbet af sæsonen spreder de sig og starter med af dukke op i områder tæt på huset. sokkel, terrassen. Senere bliver indkørslen , græsplænen, bede ramt. Dette sker typisk fra sidst maj frem til august. Behandling af myrer gør af det vil blive mindre år efter år. Undlader man behandling får man et tiltagende problem næste år.

Store penge af spare på naborabat

Du er sjældent alene om problemet, hvis det er det der kaldes et myreår. Derfor tilbyder vi en rabat til naboer hvis man slår sig sammen. Ring ganske uforpligtigende hvad muligheder vi kan tilbyde.

Vi bekæmper hvepse, bier, lopper, mår, mus og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

Åbningstider

Åbent alle dage: Ring i dag

Vi dækker