fbpx

Myrer bekæmpelse

Myrebekæmpelse – slip af med myrene i dag

Vi yder en effektiv bekæmpelse af myrer samt flyvemyrer på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Vi yder garanti på behandlingen og kører som en af de eneste uden kørsel og ekstragebyr i hele området . Behandlingen er en yderst sikker miljøvenlig behandling med stor sikkerhed for børnefamilier. samt husdyr.

Der bliver sprøjtet rundt om huset langs soklen. Døre og vindueskarme, samt fliserne. Rundt om krukker, på terrassen samt i indkørslen.

Indvendig bliver der behandlet lokalt, som typisk er under håndvasken ved gennemgående rør, radiatorer, terrasseområder samt badeværelset.

 

Klik her for priser på diverse pakker på myrebehandling.

 

Vores Fynske afdeling bekæmper myrer i områderne: Odense, Middelfart, Ringe, Svendborg, Tåsinge, Fåborg, Assens, Bogense, Otterup, Kerteminde og Nyborg.

Vores Jyske afdeling bekæmper myrer i områderne: Fredericia, Vejle, Kolding, Haderslev, Grindsted, Esbjerg, Varde, Herning, Billund, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Århus.

Vores Sjællandske afdeling bekæmper myrer i blandt andet områderne: Kalundborg, Holbæk, Korsør, Køge, Roskilde, Haslev, Slagelse, Sorø og Ringsted.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Tegn på myrer

  De første myrer kan begynde af genere sidst i marts og er typisk alle steder hvor der er gennemgående rør der fører ned under gulvet. De første myrer er dem der ikke er bekæmpet fra sidste år. I løbet af sæsonen spreder de sig og starter med af dukke op i områder tæt på huset. sokkel, terrassen. Senere bliver indkørslen , græsplænen, bede ramt. Dette sker typisk fra sidst maj frem til august. Behandling af myrer gør af det vil blive mindre år efter år. Undlader man behandling får man et tiltagende problem næste år.

  Store penge af spare på naborabat

  Du er sjældent alene om problemet, hvis det er det der kaldes et myreår. Derfor tilbyder vi en rabat til naboer hvis man slår sig sammen. Ring ganske uforpligtigende hvad muligheder vi kan tilbyde.

  Bekæmpelse af myrer i hjemmet

  Er der først flyttet myrer ind i ens hjem, kan de være svære at komme af med dem igen. De kan nemt finde mad inde i boligen – selv små krummer på gulvet, kan de finde.

  Marcherer de ind i køkkenet, kan man blive helt panisk, og med god grund. De er så små, at de nemt kan komme ind alle vegne.
  Man kan gøre mange ting for selv at fjerne dem, men uanset hvad, så vil de ofte vende tilbage igen, hvis de først har fundet et godt sted. 

  Få hjælp til myrebekæmpelse

  Når myrer rykker ind i boligen, skal der ikke gå for lange tid, før de smides ud igen. De er mange, og det tager hurtigt overhånd. Det kan derfor være nødvendigt med professionel hjælp.
  Hvis du bor på Fyn eller i Trekantområdet, så er AZ skadedyrsbekæmpelse klar til at hjælpe dig af med dine myrer. På den måde fjernes myrerne hurtigt og effektiv, og du kan derefter igen selv bestemme, hvilke gæster du ønsker besøg af.

  Har naboerne også myreproblemer, kan I sammen spare på kørselsudgiften til skadedyrsbekæmpelsen, hvilket er ret fordelagtigt.

  Hvordan bekæmpes myrer?

  Myrerne kommer gerne ind, der hvor der går rør ind i boligen. Derfor vil en skadedyrsbekæmper starte med at sprøjte rundt om huset og på husets sokkel. Det spærrer for myrernes indgangsmulighed.

  Herefter sprøjtes der omkring vinduerne, da myrerne kan komme ind gennem meget små sprækker. Inde i huset vil der blive sprøjtet de steder, hvor myrerne er observeret. Det vil typisk være omkring håndvaske, radiatorer og andre steder, hvor der går rør ind.

  Det kan være nødvendigt at gentage myrebehandlingen det efterfølgende år, hvis området er massivt ramt.
  Lad endelig professionelle klare opgaven, så du slipper for alt for store mængder af gift og kemi i hjemmet.

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg