fbpx
Mår

Mårbekæmpelse – plaget af Mår eller Husmår på loftet?

Mår bekæmpelse på Fyn og i Jylland samt Sjælland.

Er du plaget af mår eller husmår på loftet, kan vi tilbyde mange års erfaring med bekæmpelse af mår eller husmår. Og du kan ringe ganske uforpligtende for en snak om problemet.

Vores Fynske afdeling laver Mårbekæmpelse i områderne: Odense, Middelfart, Ringe, Svendborg, Tåsinge, Fåborg, Assens, Bogense, Otterup, Kerteminde og Nyborg.

Vores Jyske afdeling laver Mårbekæmpelse i områderne: Fredericia, Vejle, Kolding, Haderslev, Grindsted, Esbjerg, Varde, Billund, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Århus.

Vores Sjællandske afdeling laver Mårbekæmpelse i blandt andet områderne: Kalundborg, Holbæk, Korsør, Køge, Roskilde, Haslev, Slagelse, Sorø og Ringsted.

Om måren

Måren er typisk mellem 40 til 75 cm lang og lever af små fugle samt deres æg. Derudover lever den også af diverse frugter som kirsebær m.m. Du er ikke alene om problemet da den typisk har 2 til 3 huser den huserer i.
Farven på en husmår kan variere i de brune farver men den er let genkendelig med den hvide plet på brystet. Normalt opholder husmåren sig i skovområder hvor dens artsfælle skovmåren også opholder sig. Husmåren er dog lidt magelig og foretrækker ofte lofter hos folk hvor det er nemt af bygge rede i isoleringen.
Husmåren passer på sit område og derfor er det yderst sjældent der er mere en en husmår.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Tegn på mår og husmår

  • lyde på loftet, specielt tidlig morgen eller sent aften og nat.
  • lugtgener (amoniak eller urin )
  • fjer eller rester fra fugle på loftet eller i udhængsbrædderne
  • isoleringen er synlig i udhængsbrædderne

  Bekæmpelse af mår og husmår

  Der bliver sprøjtet lokalt på loftet samt under udhængsbrædderne med et lugtestof. Dette vil fjerne måren. Derefter gennemgår vi huset grundigt for indgangshuller som vi kan give en pris på at lukke. Ellers kan du selv kan sørge for aflukning.

  Fældefangst af mår og husmår

  Sansynligheden er 1 til 10 for at fange måren i fælde specielt i byområder da den er meget agtpågivende. Så det kan blive dyrt i de skader den forvolder før den er indfanget. Ødelagt rockwool mere varmeforbrug.
  Jagtsæsonen på husmåren er fra d. 1 september til 31 januar. Landets jægere skyder ca 5000 husmår om året og der fanges ca 2000 registrerede husmår.

  Hjortetaksolie til mår og husmår.

  Vi fraråder brug af dette, da lugten er frygtelig og varer ved lang tid. spilder man lidt på træværket på loftet er der en stor sansynlighed for lugten går i huset som ikke kan benyttes for lugtgenerene fra skaden er udbedret.

   

   

   

   

  Forsikring skader påført af mår og husmår.

  Nogle forsikringsselskaber dækker skader på loftet efter måren . De dækker dog ikke bekæmpelsen og aflukning af hullerne, og gør ikke noget før dette er gjort. se også vores side om mår på loftet

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Åbent alle dage: Ring i dag

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Vestsjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg